Kosova-Crew
www.facebook.com/kas3iot


 
ForumPytësoriKërkoLista AnëtarëveGrupet e AnëtarëveRegjistrohuidentifikimi

Share | 
 

 Pse t`shkoni nmobi shop tzhbllokoni tel tuaj me pare qe vlla papare.

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Reallyboss
Completed
Completed
avatar

Posts : 151
Join date : 02/01/2010

MesazhTitulli: Pse t`shkoni nmobi shop tzhbllokoni tel tuaj me pare qe vlla papare.   Sun Jan 03, 2010 5:49 am

KODE PER ZHBLLOKIMIN E TELEFONAVE
Kodet per SAMSUNG SH600:

*#06# -> IMEI
*#9999# -> Versioni i Software
*#0837# -> Version i Software (per te dhene prodhimin)
*#0001# -> Seria
*#9125# -> qesh kur ben sarzh

*#9998*228# ->gjendjae baterise
*#9998*246# -> gjendja e programit
*#9998*289# -> per te rregulluar gjendjen e alarmit
*#9998*324# -> ekrani i pare
*#9998*364# -> qeni time !!!
*#9998*377# -> gabimimi EEPROM .Futeni madhesin e butonit. Cancel dhe ok.
*#9998*427# -> per te gjetur qenin time (per zotin se ca do te thote qeni time nuk e di)
*#9998*523# -> Kontrasiti i ekranit LCD - vetem versionin me G60RL01W
*#9998*544# -> kerkimi i shpejtesise
*#9998*636# -> gjendja e memories
*#9998*746# -> gjatesia e file-it SIM
*#9998*778# -> Tblojae servisit SIM
*#9998*785# -> Gabimet RTK - nese shtyp ok, telefoni kycet, B gabim ne memorien informative.


Kodet per SAGEM :

*# Komandat
*#06# numri i IMEI
*#30# Per te pare ID qe ka ardhur
*#31# -//- ID qe ka ikur
*#33# ben inaktife butonin e thirrjes
*#35# ben aktife -//-
*#43# vonesae thirrjes
*#100# ju tregon numrin tuaj te telefonit
*#101# DHLRU1 eme falni po kete nuk e di se cfare eshtee
*#102# informata e dergimit
*#103# Koha qe jeni
*#147#Numri i fundit qe ju ka marrur
*#1345# Kjo eshte per te pare se sa kohe dhe sa kredi ja kane marre bisedimet .


--------------------------------------------------------------------------------

NOKIA

Kodet per Nokia 3210 - 5110 - 6110

1.Per te mesuar IMEI e telefonit tuaj formoni * # 0 6 #

2.Per te mesuar versionin e softwarit te telefonit tuaj formoni numrin * # 0 0 0 0 #

3.Per te mesuar daten e prodhimit,numrine serise, dhe daten e fundit te riparimit (nese ka) te telefonit tuaj formoni numrin qe vijon * # 9 2 7 0 2 6 8 9 #

4.Per te rritur kualitetin e kerkimit( por shkurton jeten e baterise) formoni * 3 3 7 0 # . Per ta mbyllur # 3 3 7 0 #

5.Per te ulur kualitetin e kerkimit( rritet jeta e baterise) formoni * 4 7 2 0 # . Per ta mbyllur formoni # 4 7 2 0 #


Kodet per Nokia 6150

1.Per te mesuar IMEI e telefonit tuaj formoni * # 0 6 #

2.Per te mesuar versionin e softwarit te telefonit tuaj formoni numrin * # 0 0 0 0 #

3. *#746025625# - [*#sim0clock#]
Nese deshironi mund ta mbyllni Sim Clock e cila zvogelon humbjen e energjise se baterise. Nuk punon ne versionin 4.59 .

4. *#92702689 - [*#var0anty#]
Mund te mesoni kodin e garanitise te celularit tuaj... Mund te shikoni menune me poshte..

Menuja:

1. Shikoni serine e telefonit

2. Shikoni datene prodhimit (psh. 0997)

3. Shikoni daten e fundit te modifikimit

4. Te gjith numerat,pictures,zilet ne telefonin tuaj mundi transferoni ne nje telefon tjeter.

*3370# mbasi te jete mbyllur telefoni, EFR eshte ne gjendje aktife, e cila ben qe te dalin tingujt EFR me te qarte por harxhon baterine me shume se sa normalja. Jep 5% me shume nga koha e foljes.
#3370# mbasi te jete fikur telefoni, EFR mbyllet.

*4720# mbasi te jete mbyllur telefoni, HRC eshte ne gjendje aktife,kjo ben qe zerate HRC te dalin meme pak kaulitet,mirepo e harxhon me pak baterine nga normalja.
#4720# mbasi te ejte mbyllur telefoni,e mbyll HRC ..

Nje rruge interesante per ta mbyllur telefonin.

Ne disa telefona jep mesazh te gabuar,atehere nuk mund ta perdorni kete kod.

Shkoni ne menune (Calendar) (menu -
Make note / reminder
Shkruani dicka te kutia
Shtypni butonin e fshirjes derisa te keni fshire cdo gje qe patet shkruar.
Pastaj shtypni butonin back..
Shtypni 0.
Futni 4 numera(1234 per shembull)
Shtypni dy here poshte butonin OK
Tani futni 6 numera dhe shtypni butonin e gjelber "Butoni i kerkimit".
Prisni pak dhe telefoni do te jape sinjal dhe papritmas do te fiket...
Nuk punon ne versionet V5.20 20-09-99 NSM-1


Kodet per Nokia 8810


1.Per te mesuar IMEI e telefonit tuaj formoni * # 0 6 #

2.Per te mesuar versionin e softwarit te telefonit tuaj formoni numrin * # 0 0 0 0 #


3. *#746025625# - [*#sim0clock#]
Nese deshironi mund ta mbyllni Sim Clock e cila zvogelon humbjen e energjise se baterise. Nuk punon ne versionin 4.59


4. *#92702689 - [*#var0anty#]
Mund te mesoni kodin e garanitise te celularit tuaj... Mund te shikoni menune me poshte..

Menuja:

1. Shikoni serine e telefonit

2. Shikoni datene prodhimit (psh. 0997)

3. Shikoni daten e fundit te modifikimit

4. Te gjith numerat,pictures,zilet ne telefonin tuaj mundi transferoni ne nje telefon tjeter.


*3370# mbasi te jete mbyllur telefoni, EFR eshte ne gjendje aktife, e cila ben qe te dalin tingujt EFR me te qarte por harxhon baterine me shume se sa normalja. Jep 5% me shume nga koha e foljes.
#3370# mbasi te jete fikur telefoni, EFR mbyllet.

*4720# mbasi te jete mbyllur telefoni, HRC eshte ne gjendje aktife,kjo ben qe zerate HRC te dalin meme pak kaulitet,mirepo e harxhon me pak baterine nga normalja.
#4720# mbasi te ejte mbyllur telefoni,e mbyll HRC


Samsung
Samsung

*2767*688# = Unlocking Code
*#8999*8378# = All in one Code
*#4777*8665# = GPSR Tool
*#8999*523# = LCD Brightness
*#8999*3825523# = External Display
*#8999*377# = Errors
#*5737425# = JAVA Something{I choose 2 and it chrashed}][/b]
*#2255# = Call List

#*536961# = Java Status Code
#*536962# = Java Status Code
#*536963# = Java Status Code
#*53696# = Java Status Code

#*1200# = AFC DAC Val
#*1300# = IMEI
#*1400# = IMSI

#*2562# = FRAGE White for 15 secs than restarts.
#*2565# = Check Blocking
#*3353# = Check Code
#*3837# = FRAGE White for 15 secs than restarts.
#*3849# = FRAGE White for 15 secs than restarts.
#*3851# = FRAGE White for 15 secs than restarts.
#*3876# = FRAGE White for 15 secs than restarts.

#*7222# = Operation Typ (Class C GSM)
#*7224# = I Got !! ERROR !!
#*7252# = Oparation Typ (Class B GPRS)
#*7271# = Multi Slot (Class 1 GPRS)
#*7274# = Multi Slot (Class 4 GPRS)
#*7276# = Dunno
#*7337# = EEPROM Reset (Unlock and Resets Wap Settings)
#*2787# = CRTP ON/OFF
#*3737# = L1 Dbg data
#*5133# = L1 Dbg data
#*7288# = GPRS Attached
#*7287# = GPRS Detached
#*7666# = SrCell Data
#*7693# = Sleep Act/DeAct (Enable or Disable the Black screen after doing nothing for a while)
#*7284# = Class : B,C or GPRS
#*2256# = Calibration Info
#*2286# = Battery Data
#*2527# = GPRS Switching (set to: class 4, class 8, class 9 or class 10)
#*2679# = Copycat feature (Activate or Deactivate)
#*3940# = External loop test 9600 bps
#*4263# = Handsfree mode (Activate or Deactivate)
#*4700# = Half Rate (Activate or Deactivate)
#*7352# = BVMC Reg value
#*8462# = Sleeptime
#*2558# = Time ON
#*3370# = EFR (Activate or Deactivate)
#*3941# = External looptest 115200 bps
#*5176# = L1 Sleep
#*7462# = SIM phase
#*7983# = Voltage/Frequenci (Activate or Deactivate)
#*7986# = Voltage (Activate or Deactivate)
#*8466# = Old time
#*2255# = Call FRAGE
#*5187# = L1C2G trace (Activate or Deactivate)
#*5376# = FRAGE White for 15 secs than restarts.
#*6837# = Official Software Version
#*7524# = KCGPRS
#*7562# = LOCI GPRS
#*7638# = RLC allways open ended TBF (Activate or Deactivate)
#*7632# = Sleep mode Debug
#*7673# = Sleep mode RESET
#*2337# = Permanent Registration Beep
#*2474# = FRAGE
#*2834# = Audio Path
#*3270# = DCS support (Activate or Deactivate)
#*3282# = Data (Activate or Deactivate)
#*3476# = EGSM (Activate or Deactivate)
#*3676# = Flash volume formated
#*4760# = GSM (Activate or Deactivate)
#*4864# = Dunno doesn't work on newer versions
#*5171# = L1P1
#*5172# = L1P2
#*5173# = L1P3
#*7326# = Accessory (I got Vibrator)
#*7683# = Sleep variable (
#*7762# = SMS Brearer CS (Activate or Deactivate)
#*8465# = Time in L1
#*9795# = wtls key
#*2252# = Current CAL
#*2836# = AVDDSS Management (Activate or Deactivate)
#*3877# = Dump of SPY trace
#*7728# = RSAV done# (Everything went to standart but nothing was deleted)
#*2677# = ARM State (None or Full Rate)
*#8999*636# = Have no clue what it is, i see 20 lines
*#9999# = Software version
*#8999*8376263# = HW ver, SW ver and Build Date
*#8888# = HW version
*#8377466# = Same HW/SW version thing

*#7465625# = Check the locks
*7465625*638*Code# = Enables Network lock
#7465625*638*Code# = Disables Network lock
*7465625*782*Code# = Enables Subset lock
#7465625*782*Code# = Disables Subset lock
*7465625*77*Code# = Enables SP lock
#7465625*77*Code# = Disables SP lock
*7465625*27*Code# = Enables CP lock
#7465625*27*Code# = Disables CP lock
*7465625*746*Code# = Enables SIM lock
#7465625*746*Code# = Disables SIM lock
*7465625*228# = Activa lock ON
#7465625*228# = Activa lock OFF
*7465625*28638# = Auto Network lock ON
#7465625*28638# = Auto Network lock OFF
*7465625*28782# = Auto subset lock ON
#7465625*28782# = Auto subset lock OFF
*7465625*2877# = Auto SP lock ON
#7465625*2877# = Auto SP lock OFF
*7465625*2827# = Auto CP lock ON
#7465625*2827# = Auto CP lock OFF
*7465625*28746# = Auto SIM lock ON
#7465625*28746# = Auto SIM lock OFF

*2767*3855# = E2P Full Reset
*2767*2878# = E2P Custom Reset
*2767*927# = E2P Wap Reset
*2767*226372# = E2P Camera Reset
#*6420# = MIC Off
#*6421# = MIC On
#*6422# = MIC Data
#*6428# = MIC Measurement
#*3230# = Trace enable and DCD disable
#*3231# = Trace disable and DCD enable
#*3232# = Current Mode
#7263867# = RAM Dump (On or Off)
*2767*49927# = Germany WAP Settings
*2767*44927# = UK WAP Settings
*2767*31927# = Netherlands WAP Settings
*2767*420927# = Czech WAP Settings
*2767*43927# = Austria WAP Settings
*2767*39927# = Italy WAP Settings
*2767*33927# = France WAP Settings
*2767*351927# = Portugal WAP Settings
*2767*34927# = Spain WAP Settings
*2767*46927# = Sweden WAP Settings
*2767*380927# = Ukraine WAP Settings
*2767*7927# = Russia WAP Settings
*2767*30927# = GREECE WAP Settings
*2767*73738927# = WAP Settings Reset
*2767*49667# = Germany MMS Settings
*2767*44667# = UK MMS Settings
*2767*31667# = Netherlands MMS Settings
*2767*420667# = Czech MMS Settings
*2767*43667# = Austria MMS Settings
*2767*39667# = Italy MMS Settings
*2767*33667# = France MMS Settings
*2767*351667# = Portugal MMS Settings
*2767*34667# = Spain MMS Settings
*2767*46667# = Sweden MMS Settings
*2767*380667# = Ukraine MMS Settings
*2767*7667#. = Russia MMS Settings
*2767*30667# = GREECE MMS Settings
*335# = Delete all MMS Messages
*663867# = Dump Mm file
#*536961# = WAPSAR enable / HTTP disable
#*536962# = WAPSAR disable / HTTP enable
#*536963# = Serial eable / Others disable
#*53696# = Java Download Mode
#*5663351# = Wap Model ID [Your Model]
#*5663352# = Wap Model ID [SEC-SGHXXXX/1.0]
#*566335# = Wap Model ID [SEC-SGHXXXX/1.0]
*2767*66335# = Check on which model it is
*2767*7100# = SEC-SGHS100/1.0
*2767*8200# = SEC-SGHV200/1.0
*2767*7300# = SEC-SGHS300/1.0
*2767*7650# = Nokia7650/1.0
*2767*2877368# = Reset WAP Model ID to standart

Kodet per SAGEM :

*# Komandat
*#06# numri i IMEI
*#30# Per te pare ID qe ka ardhur
*#31# -//- ID qe ka ikur
*#33# ben inaktife butonin e thirrjes
*#35# ben aktife -//-
*#43# vonesae thirrjes
*#100# ju tregon numrin tuaj te telefonit
*#101# DHLRU1 eme falni po kete nuk e di se cfare eshtee
*#102# informata e dergimit
*#103# Koha qe jeni
*#147#Numri i fundit qe ju ka marrur
*#1345# Kjo eshte per te pare se sa kohe dhe sa kredi ja kane marre bisedimet .Faleminderit (reallyboss)
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Shiko profilin e anëtarit
 
Pse t`shkoni nmobi shop tzhbllokoni tel tuaj me pare qe vlla papare.
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Kosova-Crew :: Multimedia :: Mobile Phones-
Kërce tek: