Reallyboss Completed
| Titulli: Ja disa Barcoleta. Sun Jan 03, 2010 7:53 pm | |
| Mjeku ka dasht mi testu do budall sa jon bo t`meqem edhe i qon ne nje bazen pa uje edhe ju thot hini lajuni ,3 budallat kcejn veq njoni rrin edhe mjeku ja bon e ti pse spo kcen budalla ja bon jo se sdi me notu Kan qen dy djem duke ecur rruges i kan taku du femra ,edhe i kan pyt a ka mundesi me ardh me neve ndonje kafe .Ato duke shkuar kan menduar se cka te pin , kan hyr ne kafe kamarieri ka ardh me i pyt cka po doni ato femrat kan thon pyti kta djemt,ata djemt kan thon femrat kan perparsi edhe ato kan thon nga nje uj te thjesht i pyet kamarieri djemt edhe djemt i pergjigjen jo faliminderit na spo dojm sen vec i prunem lopt me pi uj Na ishte nje her nje pijanec kishte pire q hum sa duke ardhur rruges ishte rrezuar te nesermen po ju tregonte shokeve qysh jam kan tuj ec rruges more shokë veq kur u qu asfalti mka ra ne kry Shpërblimi i policit Në një rrugë të Kosovës, polici ndal një veturë – dhe në kuadër të fushatës t’i shpërblejmë vozitësit e disiplinuar – i dhuron shoferit një buqetë me lule dhe 500 euro shpërblim. - Më pas pyet shoferin: - Çfarë do të bëni me këto para? - Fillimisht do ta marrë patentë-shoferin. - Zotëri, mos i besoni burrit tim. Ai flet gjepura kur është i dehur! – i thotë policit gruaja e shoferit. - Ndërsa, nga karrigia e pasme e veturës, dëgjohet zëri i gjyshit të shurdhër e plak: - “Fëmijë – u kam thënë. Me veturë të vjedhur nuk mund të shkoni larg"! Zënka
Zihen dy djem, i pari i thotë të dytit: - Babai im është më i mirë se i yti! - Nuk është, babai im është më i mirë! - Epo, mami im është më i mirë se jotja! - E di, edhe babai im e thotë këtë! Kafshimi Një mashkull hyn me vrap në ordinancë: - Doktor, më ka kafshuar qeni në vesh! - A e keni dezinfektuar? - Jo bre, iku menjëherë -"E dashur, dua te martohem me ty" - e propozon djali vajzen. -"Mire i dashur por eshte ketu nje problem. Veshtire se do te pajtohet babai im!" -pergjigjet ajo. -"Pse?" -pyet ai -"Ngase ai eshte shahist" -pergjigjet ajo. -"Ani, qka ka lidhje kjo me martesen tone?" - pyet djali i habitur. -"Po ai kurr nuk e jep mbretereshen per kali" -ia kthene vajza Kan qen njeher nje nxenes dhe nje mesuse .ky nxenes ka qen shum i zhurmshum edhe nje dit meseusja e kisht e vrejt qe po bon zhurm shum ne or te mesimit dhe e qet te tabela i thot vizatoma nje tren qe ec kyy nxenesi ia vizaton kurse msusja ishte duke u marrur me nxenes tjer pastaj kthehet mesusja i thot ku e vizatove trenin pastaj nxenesi ia kthen mesuses deri erdhe ti treni shkoj. |Hasa e Hysa E pyet Hasa Hysën - Po të kishe lindur edhe një herë qka kishe patur dëshirë të bëhesh ? - Kali. - E po nuk bën dy herë njësoj. Hasa e HysaOrganizohej ndeshja e futbollit në mes të Kosovës dhe Argjentinës. Trajneri i thotë Hasës. -Hasë pasi që ti je më i miri ruaje Batistutën. Korneri i parë për Argjentinën ,Hasa e ruan Batistutën,Hysa jep autogol. Kur përsëri akordohet korner Hysa përsëri jep autogol,kur pastaj i thotë trajneri: Hasë,Hasë nuk ki nevojë ta ruash Batistutën,ruaje Hysën. Miu dhe LopaLopa i thote miut, piciruk kaq i vogel dhe te kane dale mustaqet. Miu i thote lopes, po ti moj kaq e madhe dhe nuk vesh sutjena. Plakes i vjen ni smsJon dy plaka edhe njona prej tyre mban mobil edhe i vjen ni SMS edhe i thot plaka plakes uu em erdh ni kulet Mesuesja dhe nxenesiKan qen njeher nje nxenes dhe nje mesuse .ky nxenes ka qen shum i zhurmshum edhe nje dit meseusja e kisht e vrejt qe po bon zhurm shum ne or te mesimit dhe e qet te tabela i thot vizatoma nje tren qe ec kyy nxenesi ia vizaton kurse msusja ishte duke u marrur me nxenes tjer pastaj kthehet mesusja i thot ku e vizatove trenin pastaj nxenesi ia kthen mesuses deri erdhe ti treni shkoj.
Miza dhe mjeku
Nje elefant e kish pas shkel kerri dhe vjen ndihma e pare me e dergu ne spital kur krejt kohen e njek nje mize. doktori smujti me duru dhe i tha po pse pe njek elefantin . miza-po du me i dhon gjak Profesori dhe policet Kan qen disa polic per me idplomu nee fakulltet.Edhe preofesori i ka vet qka osht i sen i rrumullakt i kuq me bisht kta se kan dit.Ju ka thon prafesori 1 qershi,tani i ka vet qka jan 2 sene te rrumbullakta te kuqe me bisht kta apet se kan ddit.Kur i ka vet kush e ngre kerrin me kali njoni o qu ne kom i ka thon mos jon 3 qershia profesor. Hasa e Hysau kan hasa e hysa tu lu konter e hasa nuk ka dit me lu edhe hysa ka thon hajde dalem thika edhe tash hasa e ka majt men qit fjal thika edhe rruges e shohin ni gru tu i thon fmis kena me shku te daja edhe aj djali thot moti sjena kan moti sjena kan edhe ruges osht ni jeri i vdekur edhe vjen policia ja bon hyses me qka e ke vra ajo thot thika a po don me te qu ne burg ai thot moti sjena kan moti sjena kan.
Plani i Budallenjeve
Nje dite ne spitalin e budallenjve dy budallenj bejne planin me u arratis.dhe ishin gjithsej 5 mure.ata e kalojne te parin,te dytin,te tretin,te katrin kur arrijne te i pesti shohin qe ishte i shembur.njeri nga ata i thote tjetritboboo na u prish plani.hajde kthehemi.
Pergjigja e nxenesit
Jemi ne oren e aritmetikes.Mesuesja po u shpjegon nxenesve thyesat.Dhe pasi shpjegon ajo pyet nje nxenesamaja jote ka 4 kokrra patate per dreke.Ju jeni pese veta ne tavoline.Si do te veproje ajo qe t'i ndaje ne pjese te barabarta? Dhe nxenesi pergjigjet: Ajo na ben pure...
| |
|